Cum au arătat primele 8 luni din an la Glice

2023 a fost un an plin cu activități și evenimente în cadrul Asociației Glice. Și chiar dacă mai este mult timp până la finalul anului am simțit că este un moment numai bun să tragem o linie și să vedem cum au arătat primele 8 luni din an la Glice.

 

Făcând acest lucru ne-am dat seama că avem o mulțime de motive pentru care simțim să arătăm recunoștință, de la fiecare participant care a fost alături de noi și fiecare membru al asociației care a contribuit la formarea comunității, până la fiecare sponsor care ne-a susținut. 

 

Ne-am simțit sprijiniți și încurajați, mai ales atunci lucrurile nu au ieșit conform planului nostru. Iar asta nu poate decât să ne umple inima de bucurie și să ne dea energie să facem lucruri din ce în ce mai frumoase.

 

Uite cum au arătat primele 8 luni din an la Glice:

 

1. Am organizat conferința Oameni Mari cu Diabet

 

În luna martie am organizat primul eveniment ce avea să devină baza a ce ne-am dorit să construim pe parcursul anului. Oameni Mari cu Diabet a însemnat pentru noi contextul de care aveam nevoie să ne conectăm cu alte persoane. Am avut alături de noi 7 speakeri care au dornici să ofere publicului o fărâmă din ceea ce sunt și o sală plină cu participanți, dornici să le afle povestea. 

 

Evenimentul ne-a ajutat să strângem și primii bani pentru tabăra din luna august, mai exact 3660 lei.

   

 

2. Am reprezentat Asociația Glice la conferințe și la festivalul pentru copii miniElementum 

 

Pentru noi e un motiv de bucurie de fiecare dată când suntem văzuți de cei din jurul nostru, iar acest lucru se concretizează uneori cu invitații la alte evenimente. În luna mai am reprezentat Asociația Glice la Zilele Clujene ale Economiei Sociale 2023 și la Conferința Națională a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.

 

Prezența noastră la conferințe se lasă mereu cu momente de „aha” care se reflectă în activitatea noastră. În luna iunie am avut ocazia de a fi invitați la Conferința Internațională D-PATH alături de numeroase organizații din România, Polonia, Grecia și Suedia.  Cele 3 zile s-au încheiat cu semnarea unui acord de colaborare cu asociațiile participante și abia așteptăm să vedem acest demers concretizat în acțiuni.

 

Tot în luna iunie am participat la festivalul pentru copii miniElementum unde ne-am simțit extraordinar de bine

 

   

 

3. Am continuat tradiția petrecerilor de 1 iunie

 

Petrecerile de Ziua Copilului sunt deja o tradiție pentru membrii Asociației Glice. Anul acesta ne-am propus să strângem și mai multe Zâmbete dulci de 1 iunie, iar timp de 3 ore ne-am jucat împreună, ne-am distrat și ne-am făcut prieteni noi.  

 

   

 

4. Glice Camp a devenit realitate

Dacă ești alături de noi încă de la începutul anului, probabil știi deja cât de mult ne-am dorit să organizăm o tabără pentru copiii cu diabet din comunitate și pentru familiile acestora. În perioada 11-13 august visul nostru a devenit realitate și am petrecut 3 zile frumoase alături de 10 familii.

 

Dorința inițială a fost să facem o tabără de 7 zile, dar pentru că nu am reușit să strângem întreaga sumă la timp, am reconfigurat traseul și am organizat un weekend în familie la Băișoara, în județul Cluj.

 

Asta nu ne-a împiedicat să oferim în cele 3 zile tot ce am avut mai bun. Ne-am jucat împreună, ne-am conectat, am făcut drumeții și am legat prietenii ce sperăm că vor trece testul timpului.

   

 

Credem că oferirea de contexte în care copiii și părinții pot socializa este o modalitate bună prin care ne putem împrieteni cu diabetul.

 

Noi suntem mândri de cum au arătat primele 8 luni din an la Glice, și abia așteptăm să organizăm și mai multe evenimente ce ne permit să ne ducem misiunea mai departe.

 

Vă mulțumim vouă, celor care ați participat la evenimentele noastre și care ați contribuit la realizarea planurilor noastre fie donând, completând formularul 230 sau distribuind postările noastre.

 

Mulțumim în mod special și sponsorilor fără de care ne-ar fi greu să facem tot ce ne-am propus și speakerilor de la evenimente care au ales să-și împărtășească poveștile cu noi și întregii comunități.

 

Dacă vrei să afli detalii despre următoarele evenimente ale Asociației Glice, nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Share:

Mai multe postări

Trimite-ne un mesaj